05 oktober 2020

Selectie Mariahout dankt hoofdsponsoren

Ook de komende 6 seizoenen zijn Vakgarage Auto Corsten en Harold Vereijken Gereedschappen en Verhuur de hoofdsponsoren van onze voetbalvereniging. Beide Mariahoutse bedrijven dragen onze club al vele jaren een warm hart toe. Zij hebben beiden hebben de intentie uitgesproken om vanaf het huidige seizoen t/m seizoen 2025-2026 als hoofdsponsor aan onze club verbonden te blijven om zo het jubileumjaar mee te kunnen maken. In 2026 bestaat de vereniging immers 75 jaar.

Dankzij de hoodsponsoren speelt de gehele selectie in een nieuw thuistenue. Daarnaast hebben de selectiespelers zelf een polo aangeschaft en op eigen kosten de namen van de hoofdsponsoren laten bedrukken. In het verleden werden sponsoren altijd bedankt met een teamfoto, echter is dit door alle coronamaatregelen op dit moment helaas onmogelijk. Om toch waardering uit te spreken hebben de aanvoerders van Mariahout 1 en 2 een mooi pakket cadeau gegeven aan beide sponsoren.

Copyright © 2008 - 2020 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.