30 september 2020

Update Covid-19: Geen toeschouwers toegestaan op sportpark

Helaas wint het Covid-19 virus terrein, waardoor de overheid nieuwe maatregelen heeft afgekondigd. Dit betekent voor vv Mariahout dat we voor de komende 3 weken de kantine moeten sluiten, en toeschouwers niet welkom zijn op ons sportpark. Hoewel we deze maatregel erg betreuren (we gaan jullie missen) begrijpen wij de noodzaak van deze maatregel. Hieronder geven wij een nadere toelichting op de aanpassing van onze Corona maatregelen, gelieve deze goed door te nemen.

Op maandag 28 september heeft de overheid de Corona maatregelen aangescherpt, waardoor ook wij weer ons protocol hebben moeten aanpassen. Gelukkig mogen we nog blijven sporten, maar vanaf nu gelden er wel een aantal nieuwe aanvullende afspraken. Voorlopig gelden deze maatregelen voor 3 weken, na deze 3 weken zal de nieuwe noodverordening worden geëvalueerd en gaan we horen of daar iets in verandert. De belangrijkste aanpassingen zijn:

• De kantine gaat dicht.
  • Er mogen geen toeschouwers meer aanwezig zijn bij trainingen en wedstrijden. Naast de spelers mogen alleen de volgende personen op het sportpark aanwezig zijn: coaches, stafleden, officials, bestuursleden, vrijwilligers en/of chauffeurs (van uitspelende jeugdteams).
  • Spelers die klaar zijn met trainen of hun wedstrijd dienen het sportpark te verlaten en mogen niet blijven kijken bij andere team.

Langs deze weg willen wij jullie allemaal er nogmaals op wijzen om de Corona maatregelen strikt na te leven. Belangrijkste is dat we ons gezond verstand gebruiken:Kom niet naar het sportpark wanneer je ziek bent en houd 1,5 meter afstand. De kleedlokalen en douches zijn wel open, maar wij adviseren om zo veel mogelijk thuis om te kleden en te douchen. Denk ook aan je eigen drinkfles.

Op onze website hebben we een Corona pagina -http://www.vvmariahout.nl/coronaaangemaakt, hier kun je alle Corona maatregelen van onze vereniging terugvinden. Op deze pagina vind je de reeds geldende en de nieuwe afspraken, gebaseerd op de laatste noodverordening. De link naar deze Corona pagina is ook toegevoegd aan sportlink en zichtbaar bij alle thuiswedstrijden van vv Mariahout.

Op de site van de rijksoverheid en van de KNVB vind je antwoorden op veel gestelde vragen rondom sport beoefenen en coronamaatregelen:

Als jullie nog vragen hebben, laat het ons weten. Wij hopen dat het niet zo ver komt, maar informeer ons wanneer je besmet bent met het Covid-19 virus. Ben je in contact geweest met iemand met een Corona besmetting of twijfel je wat je moet doen dan kun je contact opnemen met de GGD Zuidoost Brabant (088 003 1111).

Bestuur vv Mariahout

Copyright © 2008 - 2020 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.