18 september 2020

Grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook VV Mariahout doet weer mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Met de opbrengsten worden trainingsmaterialen voor de jeugd aangekocht, die volop en met plezier in gebruik worden genomen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon.

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!

Copyright © 2008 - 2020 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.