29 juli 2020

Veteranen op zoek naar spelers

Om het nieuwe voetbalseizoen met een volwaardig team te kunnen starten zijn de veteranen van vv Mariahout op zoek naar circa 5 nieuwe spelers. De veteranen spelen hun voetbalwedstrijden op zaterdagmiddag om 16.30 of 17.00 uur. De trainingen vinden plaats op de maandagavond. Bij de veteranen gaat gezelligheid voor presteren, en ook de derde helft, waarbij natuurlijk de sterke verhalen worden uitgewisseld, is heel belangrijk.

Ben jij 30 jaar of ouder en heb jij ook wel zin om op recreatief niveau een balletje te trappen, meld je dan aan bij de veteranen van vv Mariahout. Dit kan bij Jan Boers, via e-mail: veteranen.mariahout@gmail.com. Ook voor nadere informatie kun je terecht bij Jan Boers. Wij hopen op voldoende aanmeldingen, zodat we ook volgend seizoen samen een balletje kunnen trappen.

Copyright © 2008 - 2020 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.