Nieuws

21 juni 2020

Overdracht voorzittershamer jeugdbestuur VV Mariahout

Bij VV Mariahout neemt Maarten Vogels na het zomerreces de voorzittershamer van het jeugdbestuur over van Jack van Rossum. Maarten is geen onbekende binnen het jeugdbestuur, aangezien hij al verschillende jaren het wedstrijdsecretariaat voor zijn rekening neemt. Jack heeft het jeugd voorzitterschap zeven jaar met verve vervuld en VV Mariahout is trots te kunnen melden dat Jack de ambitie heeft uitgesproken om Jeroen de Louw op te willen volgen als voorzitter. Jeroen heeft begin dit jaar aangegeven te gaan stoppen na 12 jaar voorzitterschap. Tijdens de Algemene Leden Vergadering begin volgend seizoen staan de beoogde bestuurswisselingen op de agenda.

Stan Brugmans versterkt het jeugdbestuur vanaf komend seizoen als wedstrijdsecretaris. Hiermee is het jeugdbestuur volledig op sterkte met Maarten Vogels in de rol van voorzitter, Stan Brugmans als wedstrijdsecretaris, Dorith Gilsing in de rol van jeugdsecretaris en Hans Aarts als bestuurslid. Daarnaast zijn er verschillende commissies actief die door het jaar heen diverse activiteiten organiseren voor de jeugd.

VV Mariahout is trots op de betrokkenheid van de jeugdafdeling en op de activiteiten die ontplooid worden voor onze jeugdige spelers. Zo blijven we samen in beweging en houden het verenigingsleven in stand.

 

« Terug

Copyright © 2008 - 2021 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door Creatievelink Vormgeving + Webdesign