14 juni 2020

Teamindeling senioren seizoen 2020 - 2021

Het voetbal seizoen is dit jaar wel tot een heel raar einde gekomen. Echter hebben we achter de schermen niet stil gezeten en hebben de voorlopige teamindeling van de senioren gemaakt. We gaan het komend seizoen weer naar 6 elftallen. Dit komt mede dat we heel spelers in de 019 hebben en deze gaan om toer beurten mee met de senioren zodat ook zij de nodige voetbal minuten kunnen maken. Voor teamindeling klik hier of kijk op de homepage van de site. Voor vragen kun je terecht bij wedstrijdsecretaris@vvmariahout.nl De trainingen voor de lagere elftallen en dames beginnen op donderdag 13 augustus.
De selectie begint op zondag 9 augustus. We wensen iedereen een fijne vakantie en gezond wel weer terug.

Copyright © 2008 - 2020 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.