07 juni 2020

In Memoriam: Harold (je) v.d. Broek

Vandaag bereikte ons het trieste bericht dat Harold, voor velen bekend als Haroldje, v.d. Broek op 46-jarige leeftijd is overleden. Harold was al enige tijd ziek en heeft alles gegeven om deze strijd te winnen. Het is voor ons allemaal erg verdrietig dat dit niet is gelukt. Harold was een echte voetballiefhebber, als speler van v.v. Mariahout en als supporter. Allereerst van zijn favoriete club Ajax en zeker ook van v.v. Mariahout. Harold is al lid van onze vereniging sinds augustus 1985. Een trouw lid en dat is hij gebleven ook toen hij zelf niet meer actief kon voetballen. Wij wensen Marleen, familie en vrienden van Harold heel veel sterkte toe.

Copyright © 2008 - 2020 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.