04 juni 2020

6 juni Vriendjes / vriendinnetjes training

Op zaterdag 6 juni organiseert voetbalclub V.V. Mariahout een leuke “Vriendjes/Vriendinnetjes training” voor alle kinderen van de huidige groep 1, 2, 3 en 4 van de Eenbes (Bernadetteschool) te Mariahout. Middels het organiseren van deze training, willen we iedereen van deze groep 1, 2, 3 en 4 uitnodigen om te komen voetballen op sportpark De Heibunders aan de Veghelsedijk te Mariahout. De vele kinderen die al trainen en/of voetballen worden op deze manier in de gelegenheid gesteld om hun vriendjes, vriendinnetjes en/of klasgenootjes uit te nodigen om mee te trainen op ons prachtige sportcomplex.

Hopelijk willen de kinderen, die nu nog niet bij onze vereniging actief zijn, op deze dag meemaken hoe leuk het is om met je vriendjes/vriendinnetjes spelenderwijs te leren voetballen.

Algemene gegevens:

Datum: Zaterdag 6 juni 2020

Tijd: 10:00 uur t/m 11.15 uur

Plaats: Sportpark de Heibunders te Mariahout

Voor info kunt u terecht bij Irma Gottenbos (06-22 52 98 04).

Copyright © 2008 - 2020 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.