27 april 2020

Update impact Coronavirus op VV Mariahout

Beste lid van VV Mariahout,

Wederom begin ik mijn bericht aan jullie met de wens dat deze mail jou in goede gezondheid bereikt. Na de update van onze minister-president op 21 april j.l. over de nieuwe Corona maatregelen, hebben we als bestuur besproken wat de impact hiervan is op onze vereniging. Daarover wil ik jullie graag informeren.

De versoepeling van de maatregelen, met betrekking tot het Corona virus, maakt het mogelijk voor de jeugd om weer te gaan trainen. Hierin volgen wij, als VV Mariahout, de richtlijnen die zijn opgesteld vanuit de Overheid. Dus jeugd onder 12 jaar mag zonder beperking trainen en jeugd tussen 13 en 18 jaar mag trainen met in acht neming van 1,5 meter afstand van elkaar. Douches en kantine zullen gesloten blijven tijdens trainingen. De Voetbal Technische Commissie is in samenspraak met de Jeugdvoorzitter een concreet plan aan het opstellen om de trainingen weer te kunnen hervatten. Dit zal gebeuren op vrijwillige basis maar met strikte regels. Hoe dit eruit gaat zien, zal via de trainers en onze website worden gecommuniceerd.

We hebben als bestuur zijnde nog geen beslissing genomen over een éénmalige verlaging van de contributie. Wel zijn we weer een stapje verder als het gaat om een mogelijke investering in LED-veldverlichting. Samen met ASV'33, Eli en de korfbalclub hebben we de Gemeente geïnformeerd over een mogelijke leverancier van de lampen. De Gemeente gaat nu aan de slag om de lichtpalen te beoordelen. Wordt vervolgd.

Daarnaast een update over de activiteiten die nog op de agenda stonden. Het Buurtvoetbal (10 t/m 13 juni) en de Jeugdtoernooien worden afgelast. Het Jeugdkamp (5 t/m 7 juni) gaat in zijn huidige vorm, dus inclusief overnachting, niet door. Wel wordt nog nagedacht over uitstel of een aangepaste vorm voor het Jeugdkamp.

Wij kijken als bestuur ontzettend uit naar volgend seizoen. Heb je wijzigingen geef dat dan alstublieft door aan ledenadministratie@vvmariahout.nl. Dan kan dit namelijk verwerkt worden in de ledenadministratie. Daarnaast staan er nog steeds een aantal vacatures open voor komend seizoen, zoals; Verzorger 1ste elftal, Leider 4de elftal en Vlagger bij de Dames. Mocht je interesse hebben, neem dan contact op.

Mochten er over bovenstaande mededelingen nog vragen zijn, schroom dan niet om op deze mail te reageren. En mocht de overheid met nieuwe (versoepelende) maatregelen komen, die onze club raken, dan volgt er weer een nieuw bericht. Pas goed op jezelf en op een ander in deze tijd en hopelijk tot snel!

Namens het bestuur van VV Mariahout,

Twan Corsten

Secretaris VV Mariahout

Copyright © 2008 - 2020 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.