29 maart 2020

Impact Coronavirus op vv Mariahout

Het coronavirus houdt ons stevig in de greep. Via dit bericht wil ik jullie meenemen in de vraagstukken die ons momenteel bezig houden.

Op de eerste plaats vanaf deze plek mijn complimenten voor het opzetten van de prachtige ’14-days challenge’ waar heel veel jeugdige leden en geïnteresseerden plezier aan beleven, gaaf!

Aanstaande dinsdag 31 maart wordt er door de  regering opnieuw besloten hoe het verder moet met de sportverenigingen. Als dat bekend is zullen we daarna over een aantal zaken gaan communiceren.

Wat houdt ons bezig:

1. We nemen onze eet- en drinkvoorraden onder de loep i.v.m houdbaarheidsdatum en kijken naar de mogelijkheden om voorraad terug te sturen naar de leverancier.
  2. We overwegen bij langdurige sluiting om het groot onderhoud van onze velden naar voren te halen met als voordeel dat de velden meer tijd hebben om te herstellen.
  3. We zijn in overleg met de Gemeente als het gaat om de huur van de velden.
  4. We zijn in overleg met de K.N.V.B. om gebruik te kunnen maken van hun financiële tegemoetkoming.
  5. We willen zo snel als het kan een beslissing nemen over het al of niet doorgaan van het buurtvoetbal.
  6. We kijken goed naar onze resultatenrekening over dit voetbalseizoen. We zijn een gezonde club met stevige buffers maar het is nu al duidelijk dat we een behoorlijk bedrag aan inkomsten gaan mislopen dit seizoen.
  7. We hebben plannen om LED-veldverlichting aan te leggen, dit is nu even naar achteren geschoven. Ambitie is nog steeds om dat dit seizoen te kunnen realiseren.
  8. We nemen de abonnementen onder de loep waaronder FOX-sports. We zijn een professionele gebruiker waardoor de kosten veel hoger zijn dan bij particulier gebruik.
  9. We kijken goed naar het zoveel mogelijk beperken van onze energiekosten.
  10. We kijken goed naar de personeelskosten en zijn / gaan in overleg met de betrokkenen.
  11. We zijn al bezig met de teamindeling van het volgende seizoen.

Beste leden, dit is een greep uit onze bezigheden. Ik nodig jullie graag uit om hierover mee te denken. Voel je vrij om me te mailen: voorzitter@vvmariahout.nl

Pas goed op jezelf en je omgeving, neem de RIVM-maatregelingen serieus en volg ze dus op. Blijf gezond!

Namens het bestuur, Jeroen de Louw

Copyright © 2008 - 2020 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.