14 maart 2020

The VV Mariahout 14 Days Challenge voor jeugdspelers i.p.v. voetbal t/m 31 maart!

In verband met het Corona-virus zijn alle wedstrijden tot en met dinsdag 31 maart afgelast en zal er niet getraind worden. Dat is een lange periode zonder voetbalactiviteiten en om toch op een leuke manier met voetbal bezig te blijven start VV Mariahout met The 14 Days Challenge. Vanaf woensdag 18 maart delen we elke dag een andere challenge, zodat spelers thuis allerlei voetbaluitdagingen aan kunnen gaan. Ook geldt dit voor jeugdspelers die lid zijn van VV Mariahout en elders voetballen. Doe je mee?!

1. Elke dag een Challenge

Iedere dag wordt er een nieuwe challenge gedeeld via de website en social media kanalen van VV Mariahout. De eerste Challenge wordt gedeeld op woensdag 18 maart.

2. Film de Challenge

Vraag iemand om jou te filmen terwijl je de Challenge uitvoert.

3. Deel het met Freddy Vermeulen 06-53666873

Vervolgens stuur je de video op naar Freddy Vermeulen via de WhatsApp en verdien je punten. Die noteert jouw punten in het klassement van The 14 Days Challenge.

Maak kans op leuke prijzen

De drie spelers uit de jeugdopleiding die de meeste challenges hebben voltooid en die daarbij de meeste punten hebben behaald, maken kans op mooie prijzen.

Alle Challenges volgen de richtlijnen- en zijn volgens de maatregelen genomen door de autoriteiten m.b.t. het Corona-virus. Dat betekent dat het voornamelijk individuele Challenges zijn die spelers thuis kunnen uitvoeren. Volg bij deelname aan The 14 Days Challenge altijd de richtlijnen van de autoriteiten en bepaal zelf of je wel/niet wilt deelnemen aan de verschillende Challenges.

Berichtgeving vanuit de KNVB: Klik hier.

Tips van het RIVM: Klik hier.

Voor vragen over de Challenge neem dan contact op met Freddy Vermeulen: 06 53666873.

Copyright © 2008 - 2020 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.