09 maart 2020

Wederom puntendeling voor Mariahout

Een wedstrijd met twee gezichten. De eerste helft was voor Rood-Wit maar in de tweede helft rechtte Mariahout haar rug en behaalde verdiend een punt in deze wedstrijd.

Het duurde best lang tot dat de eerste doelpoging kwam van 1 van de teams. Rood-Wit dwong Mariahout wel terug maar tot échte kansen leidde dit niet. Tot de 25e minuut. Een hele mooie actie van de linksbuiten van Rood-Wit, Mohamed Amezziane, die Kevin Ketelaars omspeelde. Zijn voorzet was panklaar op het hoofd van Jordi van den Boom die goed voor zijn directe tegenstander Rob Wagemans kroop en hard binnenkopte: 0-1. Mariahout gooide de schroom van zich af en begon iets beter te voetballen. De vervanger van de afwezige Stijn van den Bogaard, Freek Habraken, kwam steeds beter in zijn spel en won vele duels op het middenveld. Doelmogelijkheden kwamen er niet meer in deze eerste helft.

In de tweede helft tapte Mariahout uit een ander vaatje. Een hele mooie aanval kwam terecht bij Tim Barten. Tim rondde prima af maar helaas werd de treffer geannuleerd vanwege buitenspel. Tim stond echter niet buitenspel, dat was Dennis Veldpaus maar hij onttrok zich van het spel. Desalniettemin werd de treffer niet toegekend. In de 50e minuut was het toch raak. Mariahout hervatte zeer snel het spel en de steekpass kwam terecht bij Tim Barten. Hij omspeelde de keeper en schoof beheerst de 1-1 binnen. Wederom een snelle spelhervatting, dit maal van Tom van den Bogaard, op David van Rossum leidde de volgende kans in. David snelde langs zijn tegenstander maar zijn voorzet was te scherp. Het spel bleef op en neer golven. Beide teams gingen voor de drie punten. In de 80e minuut had Sander Scheepers een hele mooie voorzet die bijna bij de tweede paal binnenviel. In blessuretijd mocht Mariahout nog drie corners nemen echter gescoord werd er niet meer waarna de goed leidende scheidsrechter Jur Wijsman floot voor het einde.

Komende zondag neemt Mariahout het om 14:00uur op tegen het Helmondse Mulo.

Opstelling vv Mariahout; Tom Hagelaars, Kevin Ketelaars, Sander Scheepers, Huib van Zutphen en Rob Wagemans. Tom vd Bogaard, Freek Habraken en Dennis Veldpaus. David van Rossum, Danny vd Laar en Tim Barten.

Copyright © 2008 - 2020 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.