Nieuws

20 januari 2020

Huib en Joyce van Zutphen winnaars van spannende 2e speeldag Keezencompetitie.

Vrijdag 17 januari was de tweede van de drie speelavonden van de Keezencompetitie seizoen 2019/2020.

Net als op de eerste speelavond was het wederom gezellig druk en ongemeen spannend. Ook deze avond werden weer vijf rondes van 30 minuten gespeeld. Na drie speelrondes hadden Stijn van den Bogaard en Jochem Ketelaars, Anne van Gorp en Linda Vermeulen en Martijn van der Linden samen met Bart Hendriks alle drie de spellen gewonnen en stonden dus bovenaan de ranglijst tijdens de pauze.

Alle koplopers wisten de vierde speelronde echter niet te winnen, waardoor het voor de laatste speelronde ontzettend spannend werd. Zes teams stonden op vier punten van elkaar, waardoor ze nog allemaal meedongen om de hoofdprijs van de avond.

De nummers 1, 2 en 3 na ronde vier wisten de laatste speelronde echter niet te winnen, waardoor totaal onverwacht de nummers 4, 5 en 6 er met de podiumplekken vandoor gingen. Huib en Joyce van Zutphen werden de winnaars van de avond met 116 punten. Martijn van der Linden en Bart Hendriks, Sanne Scheepers en Neeltje Berkvens eindigden gedeeld tweede met 114 punten, waardoor ze onderling nog een beslissend spel moesten spelen.

Ook in het beslissende spel ging het tot op de laatste pion gelijk op, maar Martijn en Bart wisten uiteindelijk toch de tweedee plaats in de wacht te slepen. De drie winnende teams werden getrakteerd op leuke prijzen.

Ook in de overall stand (stand na 2 speelavonden) staan de teams dicht bij elkaar. De laatste speelavond op vrijdag 3 april gaat dus weer vuurwerk beloven en de winnaar van de eerste Keezecompetitie van VV Mariahout bepalen. Inschrijven voor de laatste speelavond, vrijdag 3 april, kan in de kantine of via activiteiten@vvmariahout.nl. Het inschrijfgeld bedraagt €5,- per team (bestaande uit 2 personen).

« Terug

Copyright © 2008 - 2020 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door Creatievelink Vormgeving + Webdesign