09 juni 2019

JO15-1 Kampioen

Mariahout JO15-1, gesponsord door Sportshop Laarbeek, is afgelopen zaterdag kampioen geworden. Nadat op de voorlaatste speeldag directe concurrente Rhode was verslagen met 4 – 1 moest op de laatste speeldag nog gewonnen worden om het kampioenschap binnen te halen. Onder grote publieke belangstelling werd ook de laatste competitiewedstrijd overtuigend gewonnen. Schijndel werd met maar liefst 7 – 1 verslagen. Opvallend was om te zien dat de keeper en de verdedigers altijd voor de de voetballende oplossing zochten en zelfs onder druk de bal rustig rond speelden. Hierin was duidelijk de hand van trainer / coach Sander Scheepers terug te zien.

De spelers en speelsters waren na het laatste fluitsignaal door het dolle heen. Ook de leiders Sander Scheepers en Maarten de Wit mochten delen in deze vreugde, en zij werden royaal ondergedompeld in (kinder) champagne. Na de huldiging maakte het team nog een rondgang door Mariahout in de feestbus.

Namens VV Mariahout willen we de spelers, trainers, leiders en sponsor van harte feliciteren met deze geweldige prestatie.

Copyright © 2008 - 2019 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door De WebStudio