09 mei 2019

Maar liefst 19 geslaagden voor de AED-cursus

Afgelopen 15 / 16 april en 23 / 24 april hebben 19 geïnteresseerden deelgenomen aan de AED-cursus. Deze cursus, gehouden in onze kantine, werd verzorgd door E.H.B.O. Lieshout / Mariahout. De cursus bestond uit een theoretisch gedeelte en een praktijkgedeelte. Tijdens het theoretisch gedeelte werden de de deelnemers de reanimatievaardigheden geleerd om ze, tijdens de praktijkavond, in de praktijk te brengen.

Alle deelnemers hebben het 'Diploma reanimatie (BLS) en AED' in ontvangst genomen.

Op donderdagavond 23 mei, van 19.30-21.00 uur, vindt de afsluitende toelichting plaats. Deze toelichting wordt verzorgd door Stichting AED alert Laarbeek en er wordt uitleg gegeven over hoe;

• het netwerk functioneert
  • wat men bij een oproep kan verwachten
  • wat te doen na een reanimatie inzet
  • hoe Stichting AED Alert Laarbeek o.a. de nazorg heeft georganiseerd

Allen proficiat met dit mooie diploma!

Copyright © 2008 - 2019 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door De WebStudio