22 april 2019

Mifano - Mariahout: 3-0

De tweede wedstrijd in het zonovergoten Paasweekend liep voor Mariahout niet goed af. Op het kunstgrasveld van Mifano kon Mariahout een snelle achterstand niet meer goedmaken waardoor Mariahout er dit seizoen nog steeds niet in is geslaagd om twee wedstrijden achter elkaar winnend af te sluiten.

Al na vijf minuten keek Mariahout tegen een achterstand aan. Michel Leenders reageerde te laat en maakte een onnodige overtreding op zijn directe tegenstander. Uit de toegekende strafschop scoorde Van Sinten namens Mifano. Na een kwartier werd het 2-0 door Van der Schoot die een voorzet goed afrondde. Mariahout rechtte haar rug en ging steeds beter voetballen. Tim Aarts kwam in het veld voor Tim Barten die zich blesseerde nadat hij verkeerd terecht kwam. Na een half uur spelen gaf Tim Aarts de bal op Rob Wagemans die vervolgens de bal iets te scherp voorgaf. De keeper van Mifano kon daardoor redden voordat Dennis Veldpaus de bal kon intikken. Net voor rust een mooie actie van Stijn van de Heuvel. Hij passeerde zijn directe tegenstander en legde de bal op het hoofd van Stijn van de Bogaard. De keeper van Mifano redde echter zijn inzet.

In de rust werd Stijn vervangen door Luuk Leenders. Een voorzet van Michel Leenders op Luuk was iets te hard waardoor hij een teenlengte tekort kwam om af te ronden. Een mooi schot van Rob Wagemans ging net naast het doel en een afstandsschot van Kevin Ketelaars werd door de doelman van Mifano uit de kruising geranseld. Mariahout had in deze fase zeker recht op de aansluitingstreffer maar het was Donkers namens Mifano die de 3-0 eindstand op het bord zette. Een geflatteerde nederlaag voor de Marianen die deze nederlaag te danken had aan een zwakke beginfase. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen RKGSV uit Gerwen. Aanvang 14.30 uur.

Copyright © 2008 - 2019 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door De WebStudio