22 april 2019

Mariahout - SJVV: 5-0

Op een goed bespeelbaar veld op Sportpark 'De Heibunders' wilde Mariahout zich revancheren na de slechte prestatie tegen ASV. Na 15 minuten was de eerste mogelijkheid voor Stijn van de Bogaard na een goede voorzet van Rob Wagemans. Zijn inzet werd ternauwernood gekeerd door de doelman van SJVV. Hierna volgde een prachtige aanval van Mariahout. Huib van Zutphen speelde Tim Barten aan die vervolgens mooi wegdraaide en de bal gaf op de goed spelende Stan Brugmans. De voorzet van Stan was iets te scherp waardoor Dennis Veldpaus er net niet bij kon. Uit de toegekende hoekschop legde Rob Wagemans de bal op het hoofd van Freek Habraken: 1-0. Een schot en een lobje van Tim Barten waren net niet doeltreffend en uit een voorzet van Stan Brugmans had Tim iets teveel tijd nodig waardoor een verdediger van SJVV de bal kon blokkeren.

In de tweede helft wilde Mariahout snel de wedstrijd op slot gooien. Een hard schot van Tim Barten werd, zonder dat de keeper het in de gaten had, gered en in de rebound schoot Stijn van de Bogaard op de kruising. Uit wederom een hoekschop van Rob Wagemans scoorde Freek Habraken met het hoofd op een prachtige wijze: 2-0. Een hele mooie individuele actie van Tim Barten werd helaas niet bekroond door een doelpunt. Zijn schot viel op de lat. Luuk Leenders mocht invallen voor Stijn van de Bogaard en zijn eerste balcontact was direct raak. Tim Barten omspeelde zijn directe tegenstander en legde knap voor op Luuk die niet twijfelde: 3-0. Vlak daarna schoot Tom van de Bogaard tegen de paal. In de 68e minuut viel alsnog de 4-0. Stan Brugmans stoomde door over de linkerkant en zijn voorzet op maat werd door Dennis Veldpaus afgerond: 4-0. Tom van der Kruissen kwam in het veld voor Tim Barten en ook uit zijn eerste balcontact volgde direct een doelpunt. De assist kwam van de voet van Tim Aarts. Tim klopt met zijn goede invalbeurt als A-junior nadrukkelijk op de deur van het eerste elftal. Zijn voorzet werd door Tom van der Kruissen binnengegleden: 5-0. Een mooie en dik verdiende overwinning van de Marianen.

Copyright © 2008 - 2019 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door De WebStudio