15 april 2019

Mariahout – ASV ’33: 0-3

Mariahout trad met een aangepaste opstelling aan tegen ASV met de wetenschap dat ASV heel veel moeite heeft om doelpunten te maken. ASV begon beter aan deze wedstrijd zonder echte kansen af te dwingen. In de tweede fase van de eerste helft ging Mariahout beter spelen. Een te korte terugspeelbal van een ASV-verdediger kwam in de voeten van Tom van der Kruissen. Hij omspeelde keeper Robbert Mol van ASV maar in plaats van met links direct in te schieten kapte hij de bal terug naar zijn rechterbeen waardoor keeper Mol op tijd redding kon brengen. Ook een kopbal van Mariahout-verdediger David van Rossum redde Mol knap en bij een afstandsschot van Rob Wagemans had hij geluk dat de bal via de onderkant van de kruising terug het veld insprong.

In de tweede helft kwam ASV direct op voorsprong. Een afgeslagen voorzet kwam voor de voeten van Pim van de Tillaart die de bal met een volley prachtig binnenschoot: 0-1. Hierna kreeg Mariahout een goede mogelijkheid om een kans te creëren. Rob Wagemans legde de bal goed terug maar twee Mariahout-spelers liepen elkaar in de weg. Middenvelder Teun de Koning kon scoren voor ASV maar zijn inzet miste kracht. Een lange bal van achteruit werd door de fysiek sterke speler Pim van de Tillaart omgezet in zijn tweede doelpunt van de middag: 0-2. Bij Mariahout maakte vervolgens A-speler Luciano Deben zijn debuut. Hij viel goed in en kreeg zowaar een kans om de aansluitingstreffer te scoren. De prima spelende keeper Mol kon echter de bal van zijn voet plukken. Hierna geloofde Mariahout het wel. Maarten Verbakel scoorde uiteindelijk nog de 0-3, zodat ASV verdiend de drie punten meenam naar Aarle-Rixtel.

Aanstaande zaterdag neemt Mariahout het om 18:00uur thuis op tegen SJVV en op Paasmaandag gaat Mariahout op bezoek bij Mifano. Aanvang van deze wedstrijd is 14:30uur.

Copyright © 2008 - 2019 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door De WebStudio