08 april 2019

Bruheze - Mariahout: 0-1

Voor de tweede keer in zeven dagen treffen Mariahout en Bruheze elkaar, ditmaal op sportpark Espendonk in Helmond. Mariahout wist van tevoren wat het kon verwachten, want vorige week was het Bruheze die de drie punten mee naar huis nam. In tegenstelling tot de vorige ontmoeting was het deze keer Mariahout dat na twaalf minuten op voorsprong kwam. Op aangeven van Tim Barten kon Stijn van den Bogaard de bal binnenwerken: 0-1. Bruheze had in de eerste helft het meeste balbezit, maar ondanks dat wist Mariahout er met regelmaat gevaarlijk uit te komen. Doelpunten leverde het echter niet op. In de 37e minuut viel Stijn van den Bogaard geblesseerd uit en voor hem kwam Sander Scheepers in de ploeg. Zijn invalbeurt verliep voor Sander teleurstellend, want al na acht minuten moest ook hij geblesseerd het veld verlaten en mocht A-speler Tim Aarts voor hem het veld betreden.

Direct na rust vielen er direct twee grote kansen te noteren. Eerst was het Bruheze dat de kans op de gelijkmaker miste en meteen daarna liet ook Mariahout het na om de score uit te breiden. De wedstrijd kende in de tweede helft eenzelfde beeld als in de eerste helft. Bruheze was het meest aan de bal en Mariahout creëerde een paar kansjes. In de 62e minuut wipte Tim Barten de bal hoog over de laatste man en schoot de bal, die uit de lucht kwam vallen, snoeihard op de goed uitkomende keeper die aan deze redding een bloedneus overhield. Meer grote noemenswaardigheden vielen er in het vervolg niet te noteren, waardoor 0-1 de eindstand bleef.

Komende zondag nemen de Marianen het thuis op tegen ASV ’33 uit Aarle-Rixtel. Aanvang wedstrijd is 14:00uur.

Copyright © 2008 - 2019 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door De WebStudio