08 april 2019

Mariahout - PVV: 2-4

Johan van Lierop was op donderdagavond de grote man bij kampioenskandidaat RKPVV. Op bezoek bij Mariahout maakte hij alle vier de Helmondse doelpunten. De eerste tien minuten gingen gelijk op, maar daarna kreeg RKPVV de betere van het spel. Na vijftien minuten resulteerde dat in het openingsdoelpunt. PVV kreeg op ongeveer 25 meter van het doel een vrije trap die schitterend in de hoek werd gekruld door Van Lierop. Tien minuten later kregen de bezoekers weer een vrije trap van dezelfde afstand en deze was opnieuw een prooi voor Johan van Lierop: 0-2.

Na de rust begon Mariahout sterk. Tim Barten scoorde snel de aansluitingstreffer: 1-2. Niet veel later wisten de Helmonders toch weer verder uit te lopen. Het was weer Johan van Lierop die het net wist te vinden: 1-3. De thuisploeg gaf niet op en knokte zich wederom door een doelpunt van Barten terug in de wedstrijd: 2-3. Het slotakkoord was toch weer voor Van Lierop. Na een mooie combinatie met Tony van der Wijst schoot hij de 2-4 eindstand op het bord.

Copyright © 2008 - 2019 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door De WebStudio