19 februari 2019

Word ook gecertificeerd burgerhulpverlener!

Samen met EHBO Lieshout verzorgt vv Mariahout voor belangstellenden een opleiding reanimatie en toepassing AED.

Wij vinden het als vereniging erg belangrijk dat er een goede dekking is van personen die eerste hulp kunnen verlenen. Want elke minuut telt!!!

Hierbij de informatie en hoe je je kunt aanmelden:

• cursus zal plaatsvinden in de kantine van vv Mariahout
  • maximaal aantal deelnemers per groep is 10
  • cursus vindt plaats over 2 avonden van 2 uur, (1ste avond mn. theorie en 2de avond oefenen reanimatie en inzet AED + aandacht voor onderwerpen welke de cursisten inbrengen)
  • na deze 2 avonden cursus zijn de deelnemers volledig opgeleid om adequaat te kunnen reanimeren en het toepassen van de AED. Ze zijn dan gecertificeerd "burgerhulpverlener"
  • We gaan ervan uit dat de deelnemers zich aanmelden bij St. AED Alert Laarbeek / Hartslag.NU. Hieraan zijn geen kosten verbonden.
  • De cursus zal plaatsvinden op:
    • groep 1; maandag 15 april en dinsdag 16 april
    • groep 2; dinsdag 23 april en woensdag 24 april

Aanmelden uiterlijk 1 april via voorzitter@vvmariahout.nl

Na de cursus van groep 2 zal Stichting AED Alert Laarbeek een informatieavond geven (voor alle opgeleide deelnemers) in de kantine van vv Mariahout. Hierin geven ze uitleg hoe;

• het netwerk functioneert
  • wat men bij een oproep kan verwachten
  • wat te doen na een reanimatie inzet
  • hoe Stichting AED Alert Laarbeek o.a. de nazorg heeft georganiseerd

Vragen? Neem contact op met Jeroen de Louw

Copyright © 2008 - 2019 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door De WebStudio