19 februari 2019

Nieuwe AED

Op 20 februari is er een nieuwe AED geplaatst. Deze AED is geplaatst aan de buitenzijde van het kassahokje in een beveiligde kast. Op deze manier 'valt' de AED onder de Stichting AED Alert Laarbeek. Dit heeft een aantal voordelen zoals reanimatiehulp en toegang tot de AED indien het sportpark is gesloten.

Onze eigen AED is nog in gebruik maar is officieel 'verjaard' waardoor we genoodzaakt waren om een nieuwe aan te schaffen.

De aanschaf- en onderhoudskosten worden nu volledig vergoed door de Gemeente, Stichting AED Alert Laarbeek en het Ondernemersfonds Laarbeek.

Via een apart bericht ontvang je informatie over de opleiding reanimatie en toepassing AED. Ik verzoek belangstellenden om zich hiervoor aan te melden, met name als je leider, trainer, consul of vaste bezoeker van het sportpark bent. Want... Elke minuut telt!!

Vragen? Neem contact op met Jeroen de Louw.

Copyright © 2008 - 2019 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door De WebStudio