26 november 2018

Grote Club Actie

De afgelopen maand zijn onze jeugdspelers rond gegaan om loten van de Grote Club Actie te verkopen. Er zijn in totaal 800 loten verkocht, een geweldige prestatie! Het doel van de Grote Clubactie is geld verzamelen voor onze jeugd, met de opbrengt zullen nieuwe materialen voor de jeugd aangeschaft worden.

De grote winnaar van de individuele lotenverkopers is Bram Beestman. Hij heeft maar liefst 39 loten verkocht. Ties van den Heuvel volgt met 26 loten, Renske van Roosmalen en Roan Gottenbos hebben ieder 25 loten verkocht. Bovengenoemde vier kinderen zullen een attentie ontvangen.

Op woensdag 12 december vindt de trekking plaats. Vanaf 13 december staan de uitslagen op de volgende website: https://www.clubactie.nl/trekkingsuitslag. Check je lotnummer(s) via deze website. De lotnummers staan benoemd op de afschrijving van je betaalrekening.

Via deze weg willen wij alle jeugdleden bedanken die enthousiast loten van De Grote Clubactie hebben verkocht. We hopen wij dat onder de lotenkopers mooie prijzen worden gewonnen.

Sportieve groet,

Jeugdbestuur VV Mariahout

Copyright © 2008 - 2018 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door De WebStudio