20 november 2018

VV Mariahout feliciteert Prins Tom d’n urste

Voor wie het nog niet opgevallen was, voetbalvereniging Mariahout heeft er 3 hoogheden bij. Zaterdag 10-11-’18 kwam Tom van den Bogaard tevoorschijn als prins carnaval voor het komende carnavalsseizoen. Samen met zijn prinses Vivian van Zoggel uit het Raopersgat gaan zij dit jaar de kar trekken. Tom voetballend in het eerste van Mariahout wordt bijgestaan door zijn broer Stijn die de titel adjudant mag dragen. Ook Stijn voetbalt in ons vaandelteam. Hofdame dit jaar is Susanne van den Brandt die elke week haar beste beentje voortzet bij Mariahout VR1. Namens bestuur van VV Mariahout wensen wij jullie een ontzettende leuke tijd toe en geniet van alles wat komen gaat.

Copyright © 2008 - 2018 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door De WebStudio