Nieuws

29 oktober 2018

Mariahout speelt wederom 2-2

Met een nieuwe technische staf op de bank - afgelopen week hebben vv Mariahout en trainer Mari van de Haterd in goed overleg besloten om de samenwerking per direct te beëindigen - verraste Mariahout in de openingsfase PVV volledig.

Een betere start kon het nieuwe trainersduo Wilko Verhoeven en Edwin Maas zich niet wensen, want met goed combinatievoetbal maakte Mariahout al in de 8e minuut de 0-1. Na een schitterende voorzet van Tim Barten scoorde Dennis Veldpaus in twee instanties de verdiende openingstreffer. PVV was geheel ontdaan en speelde in het eerste deel van de wedstrijd meer tegen zichzelf dan tegen Mariahout, want in de 10e minuut gaf wederom Tim Barten een voorzet op Dennis maar een verdere achterstand werd PVV op dat moment bespaard. Toch zou de volgende goal snel vallen. In minuut 18 speelde Rob Wagemans zich knap vrij en gaf scherp voor. In de doelmond was het PVV-verdediger Jamai Echaaibi die zijn eigen keeper ongelukkig passeerde, nog voordat Mariahout aanvallers gevaarlijk konden worden: 0-2. Vlak voor rust kwam het aangeslagen PVV goed weg nadat Tim Barten, na een splijtende pass van Michel Leenders, met een mooi lobje bijna de PVV-keeper verschalkte. Vlak voor rust, geheel tegen de verhoudingen in, kreeg Mariahout een domper te verwerken. Een schitterend schot in de kruising van PVV-aanvaller Antonie van Lierop bepaalde de ruststand op 1-2.

Door deze aansluitingstreffer ging PVV na rust voor de volle winst, veel kansen werden om zeep geholpen of prima gekeerd door Dominique Leenders die weer hersteld was van een vervelende blessure. Mariahout kwam er niet meer uit en PVV was genoodzaakt om van afstand op doel te schieten. Echter, Mariahout gaf geen krimp. Een klein foutje gaf PVV weer hoop. Dominique Leenders liet, wellicht gehinderd door een laaghangende zon, de bal los waarna een PVV-speler de gelijkmaker aan kon tekenen. PVV probeerde door enkele afstandsschoten de overwinning nog binnen te halen, maar gescoord werd er niet meer. Over de hele wedstrijd gezien een terechte eindstand.

Komende zondag gaat Mariahout op zoek naar haar eerste driepunter. Op sportpark de Heibunders is de tegenstander SV Brandevoort. Aanvang wedstrijd 14:00uur.

« Terug

Copyright © 2008 - 2019 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door De WebStudio