27 oktober 2018

In memoriam: Theo van Rossum

Afgelopen donderdag 25 oktober bereikte ons het trieste bericht dat Theo van Rossum is overleden. Theo was een trouw lid van onze vereniging. Theo heeft de afgelopen jaren veel tegenslag gekend. Ook voor onze naaste vereniging Sparta '25 heeft hij ontzettend veel vrijwilligerswerk gedaan.  Tijdens de komende jaarvergadering van Sparta '25 zou Theo voorgedragen worden als Lid van Verdienste. Theo was er erg trots op dat hij deze onderscheiding mocht ontvangen, maar is ook altijd Mariaan gebleven. Onze gedachten gaan in eerste intstantie uit naar zijn twee kinderen Dennis en Remco en zijn naaste familieleden. Mogen de fijne en dierbare herinneringen aan Theo jullie allemaal de kracht geven om dit grote verlies te verwerken. Veel sterkte.

Copyright © 2008 - 2018 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door De WebStudio