22 augustus 2018

YES! Onze nieuwe website is klaar, we kunnen er weer jaren tegen!

Voetbal Vereniging Mariahout is al 15 jaar voorzien van een website. En al die jaren heeft René van der Linden van The WebStudio dit mogelijk gemaakt.
In deze 15 jaar, is onze website al regelmatig vernieuwd. En ook nu was het tijd om weer opnieuw met de tijd mee te gaan. René heeft daar het afgelopen jaar enorm veel uren in gestoken om dit geheel kosteloos voor onze voetbalvereniging te realiseren. Daar zijn we René dan ook zeer dankbaar voor.

De website zelf is geheel vernieuwd. Dat betekend, een nieuw jasje, maar ook verbeterde functionaliteiten op de achtergrond, welke het beheer voor ons als bestuur weer eenvoudiger maakt. Ook is de website voortaan beter leesbaar op smartphones en tablets. Zo hopen we weer jaren vooruit te kunnen.

Sponsors
Op onze nieuwe website is ook ruimte voor onze sponsors. Echter zijn we niet in het bezit van alle logo's van onze sponsors. Bent u sponsor van onze voetbalclub, maar staat uw logo nog niet op onze website, neem dan gerust contact op met The Webstudio : info@thewebstudio.nl. René zal er dan voor zorgen dat ook uw logo zichtbaar wordt op onze website.

Copyright © 2008 - 2018 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door De WebStudio