17 december 2018

Kaderoverleg jeugd en Inspiratiesessie Sport en Gedrag

Op maandag 17 december zullen Jaccy van den Enden, Robbert Mol en Sander van de Waarsenburg een infosessie verzorgen over Sport en Gedrag. Jaccy, Robbert en Sander zijn verbonden aan Vierbinden, en zullen deze sessie gratis verzorgen voor alle (jeugd)leiders en trainers van VV Mariahout. Deze infosessie vindt plaats in de kantine van VV Mariahout en begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Het programma is weergegeven in de bijlage. Wij zijn van mening dat dit een zeer leerzame avond zal zijn, en hopen op een grote opkomst.

Na afloop van de inspiratiesessie zal het 2e kaderoverleg plaatsvinden, waarvoor ik jullie ook graag wil uitnodigen. Naast algemene zaken komt de teamindeling na de winsterstop ook aan bod. Het kaderoverleg vindt ook plaats in de kantine van VV Mariahout, en begint na een korte pauze om 21.15 uur.

Het jeugdbestuur.

Inhoud Inspiratiesessie Sport en Gedrag:

• Voorstellen (Sander, Robert en Jaccy)
  • Gewenst en Ongewenst gedrag (concreet bij zondergedrag)
  • Gedrag Ontleden
  • Waarom ben je trainer/ leider geworden?
  • Wat betekend dat voor jou als trainer/ leider?
  • Film (4 inzichten over trainerschap)
  • Wat kan ik daar aan doen?
  • 4 groepen maken (met door wisselen)
  • Kort evalueren
  • Afsluiting

Copyright © 2008 - 2018 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door De WebStudio