Agenda

25 augustus 2019

Mieskes Seizoensaftrap

Korfbalvereniging Flamingo’s en de jeugdafdeling van VV Mariahout organiseren wegens herhaald succes dit jaar opnieuw gezamenlijk de opening van het nieuwe seizoen.

De seizoensopening van 2019-2020, Mieskes seizoensaftrap wordt gehouden op zondag 25 augustus a.s. om de start van het seizoen te vieren en vindt plaats op sportpark de Heibunders.

Beide Mariahoutse verenigingen presenteren op deze dag alle nieuwe jeugdteams met hun begeleiders en sponsoren. Er worden activiteiten georganiseerd voor de kinderen, zoals een spellencircuit en een mixtoernooi. Ook is er een springkussen voor de jongste kinderen en een gratis loterij. Om 11.00 uur start het programma met de presentatie van de teams op de tribune van het hoofdveld van VV Mariahout. In totaal worden ruim 200 jeugdleden in de leeftijd van 5 tot 19 jaar voorgesteld. Van ieder jeugdteam wordt de officiële teamfoto gemaakt. 

Wij gaan ervan uit dat het weer een mooie, gezellige seizoensopening wordt, waar iedereen goed voor de dag komt en waar we met plezier het nieuwe seizoen inluiden. Iedereen is welkom, het is leuk als er veel publiek is. Kom ook kijken op zondag 25 augustus om 11.00 uur op Sportpark de Heibunders in Mariahout! 

« Terug

Copyright © 2008 - 2019 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door De WebStudio