09 maart 2019

Playstation FIFA 19 Toernooi

Hét toernooi waarin FIFA19 en voetbal wordt gecombineerd!

De E-Talents Cup is een FIFA19 toernooi voor alle jeugdspelers van O11, O13, O15, O17 en O19. In de kantine spelen we een 2vs2 FIFA19 Toernooi op de playstation4 en op het veld een FIFA Skill Games toernooi. De beste 2 FIFA19 spelers en de beste 2 voetballers van de FIFA Skill Games worden uitgeroepen tot esporters van de vereniging. Daarnaast mogen zij onze  vereniging vertegenwoordigen tijdens de landelijke E-Talents Cup finale waar zij kans maken op unieke prijzen.

De starttijd van het toernooi is 13:00.

Definitieve opgave graag via de volgende link: https://www.e-talentscup.nl/club/BBHW323

Opgave vanaf 011 teams tot en met O19 teams. Aanmelden is noodzakelijk voor de juiste voorbereidingen. Uiteraard zijn supporters van harte welkom. Dit bericht wordt ook verspreid via de diversen groepsapps.

Het jeugdbestuur

Copyright © 2008 - 2019 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door De WebStudio