Lid worden

Wil je graag lid worden van voetbal vereniging Mariahout? Het inschrijfformulier is hier te downloaden of te verkrijgen in de bestuurskamer (te vinden in de kantine van Sportpark de Heibunders). Dit formulier kun je vervolgens volledig ingevuld weer inleveren in de bestuurskamer of per post aan ons versturen. Zorg er ook voor dat een pasfoto is toegevoegd (mits 10 jaar of ouder). Indien je het formulier volledig hebt ingevuld en bij ons hebt ingeleverd, machtig je daarmee ook direct vvMariahout om de contributie jaarlijks te incasseren.

Heb je vragen?
Stuur dan een e-mail naar ledenadministratie@vvmariahout.nl, vermeld daarin je naam, adres en telefoonnummer. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Voetbal Vereniging Mariahout
T.a.v. Ledenadministratie
Veghelsedijk 1
5738 RJ Mariahout

Copyright © 2008 - 2018 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door De WebStudio