Activiteiten Commissie

Buiten de reguliere voetbalcompetities om, proberen we binnen onze vereniging ook andere leuke activiteiten te organiseren voor onze leden. Het doel van deze activiteiten is om de enorme betrokkenheid van al onze leden met de club te bevorderen. Te denken valt aan de volgende nevenactiviteiten: een voetbalquiz, een mixtoernooi, nieuwjaarsreceptie, seizoensafsluiting, wandeltocht, etc, etc.

De activiteiten commissie bestaat uit :

- Bart Hendriks
- Hein Gilsing
- Stijn van den Bogaard
- Geert van Gorp
- Marianne Schepers
- Twan van der Linden (afgevaardigde bestuur)

Copyright © 2008 - 2018 Voetbal Vereniging Mariahout. Alle rechten voorbehouden.

Website gerealiseerd en gesponsord door De WebStudio